Turistička agencija Laudon Travel

Dobro došli na stranice turističke agencije LAUDON TRAVELA -a

Laudon Travel turistička je agencija osnovana s ciljem pružanja turističkih usluga  klijentima i poslovnim partnerima na destinaciji u Lici i Hrvatskoj.   

Na našim stranicama nudimo već gotove turističke aranžmane. Ukoliko među njima ne nađete ništa što Vam odgovara i ukoliko imate posebne zahtjeve ili želje potrudit ćemo se organizirati putovanje u skladu s njima. Temeljem 19 godina iskustva u vođenju  i u radu s individualcima i grupama u mogućnosti smo ponuditi kvalitetnu uslugu planiranja grupnog ili individualnog putovanja, poslovnih, incentive i team-building programa, ali i posebnih tematskih putovanja.

Receptivna smo agencija na području Gospića, Plitvičkih Jezera, Like i okolice. Kao zaljubljenici u ono što Lika i njegova okolica nude, pružit ćemo Vam vrhunsko iskustvo otkrivanja tajni ovog  područja.

Stoga, obratite nam se s punim povjerenjem, jer LIKA VAS ČEKA !

Vaš Laudon Travel!

Sljedeći
Opći podaci  
  - Sve

Laudon Travel

Laudon Travel turistička je agencija osnovana s ciljem pružanja turističkih usluga klijentima i poslovnim partnerima na destinaciji u Lici i Hrvatskoj. Temeljem 19 godina iskustva u vođenju i u radu s individualcima i grupama u mogućnosti smo ponuditi kvalitetnu uslugu planiranja grupnog ili individualnog putovanja...

Saznaj više o nama

Kontaktirajte nas

Adresa: Pazariška 36, 53000 Gospić, Hrvatksa

Prati te nas